FAQ


Waar staat Villa Glan?

Villa Glan is op 'villapark Fontein' gelegen. Het park vind je aan de wat rustigere kant van het eiland en op 5 minuten rij afstand van bijvoorbeeld de mooiste stranden: Cas Abou en Playa Porto Mari. Zoeken jullie liever de drukte op? Geen probleem want met een huurauto of taxi rijden jullie makkelijk naar Willemstad of naar het bekende Mambo Beach. 

 

 

 

Hoeveel personen kunnen er in de villa verblijven?

De villa heeft 3 comfortabele slaapkamers voor elk 2 personen. Daarnaast staat er een slaapbank in de woonkamer waar zeker 1 volwassenen op past of 2 kinderen. Er is ook een babybed aanwezig.

 

 

 

Kunnen we bij jullie een auto huren?

Zelf hebben wij geen autohuur maar wij brengen jullie natuurlijk graag in contact met een van onze goede contacten. Een huurauto op Curacao geeft jullie alle vrijheid om het eiland optimaal te ontdekken en is dan ook een echte aanrader!

 

 

 


Wat voor stroomaansluiting heeft de villa?

Alle stopcontacten in de villa zijn Europees en 240 volt. Dat betekent dat een wereldstekker in de villa niet nodig is. 

 

 

 

Hoever ligt Villa Glan vanaf het vliegveld?

Op 17 kilometer afstand vinden jullie het vliegveld Hato waar je op zult landen bij een bezoek aan Curacao. Het is mogelijk om hier jullie huurauto te laten leveren. Ook kunnen we regelen dat er een shuttle staat om jullie naar villa Glan te brengen.  

 

 

 

Waar moeten wij nog meer aan denken?

-Zorg ervoor dat jullie een ED immigration card hebben bij aankomst op het vliegveld van Curacao. Deze kunnen jullie gemakkelijk van te voren online invullen. 

 

-De munteenheid op Curacao is vooral ANG: Antilliaanse Gulden. Op sommige plekken is het ook mogelijk in USD: United States Dollar te betalen.